Ett Härrans Liv

Ett Härrans Liv

Om Bloggen

Eventuella upplevelser eller funderingar å kanske lite bilder presenteras. Luta Er inte ut.

Klimatmötet 2009

DösnackPosted by Mathew Sun, January 17, 2010 11:51:19
En del får det att låta som om klimatmötet i Danmark inte var någe lyckat, men som Morgan konstaterade så måste de verkligen ha kommit på en lösning att snabbt få stopp på den globala uppvärmningen. Här har det juh varit närmare -30 i en månad.

Fast det börjar vända nu, så det kanske bara var en temporär lösning i alla fall...


Snart bär det av till Storstan igen. Vi har fått ett hyffsat stort jobb och jag är nån slags alltiallo samordnare. Dels är jag arbetsmiljösamordnare, jag är även miljösamordnare (ja det är nåt helt annat), och så är jag nån slags projekttidsplanssamordnare. Och säkert lite annat. Vilket innebär att jag kommer vara där en hel del. I veckan ska jag dit och kolla läget och kontrollera certifiering på stegar och ställningar och sånt, åsså läsa av mina klimatmätare samt även fota lite konst. Tre helt olika packningar sålunda. Jag brukar bli frustrerad på packningen de gånger jag enbart läser av mätarna. Fattar inte hur jag ska få med mig allt.


Jag har rensat lite i garaget, dvs min fotostudio, så nu är det mycket rymligare. Men det är fortfarande trångt och svårt att få ner styrkan på blixtarna till användbara nivåer. Men det ska nog gå... suktar lite efter en ny blixt. Det lutar åt att sälja min gamla trotjänare, Nikon F2, för att samla in pengar till blixten. Det är synd att man får så lite för dem nuförtiden. När jag köpte den var den redan gammal och då steg priset under många år, idag får man inte ens hälften av vad jag gav för den.


Det är lite synd om barnen nuförtiden. Jag menar, åttiotalets slitna, lappade jeans, det fanns inte en chans att morsan skulle hjälpa mig att sy. Skulle jag mot hennes vilja prompt ha slitna, lappade jeans, ja då blev det till att sy själv. Så igår när jag skulle sy kanterna runt en ny fotobakgrund, ja då satt juh allting där i ryggmärgen, tjugofem år senare hanterar man symaskinen helt obehindrat som om man aldrig gjort nåt annat. Hur ska det gå för morgondagens fyrtioåringar, jag skulle vilja se dem trä en undertråd.


Näe, nu är det söndag, så det är väl bäst att jag drar iväg till jobbet igen, har ju inte varit där sen igår...


Tjipp!!