Ett Härrans Liv

Ett Härrans Liv

Om Bloggen

Eventuella upplevelser eller funderingar å kanske lite bilder presenteras. Luta Er inte ut.

Färgflöde

BilderPosted by Mathew Sat, February 06, 2010 17:22:40
Färgflöde kan vara ganska svårt och krångligt när det gäller datorer. ColorSync underlättar väl kanske, men det är fortfarande lite bökigt.

Det är lika svårt med textilfärg.

Förra helgen skulle jag färga en ny fotobakgrund samt mina arbetsbyxor, det skulle bli grått och snyggt. Jag fyllde maskinen, lät maskinen köra runt, öppnade luckan och det såg perfekt ut!! Sen skulle man köra ett tvättprogram (utan tvättmedel) för att skölja bort överskottsfärg. När överskottet var borta fanns det inte mycket grå färg kvar. Arbetsbyxorna var snuskigt ljust lila och fotobakgrunden såg ut som en batiktröja direkt från sjuttiotalet, även den i lila.

Men eftersom jag ibland inte ger mig så lätt, så provade jag igen under veckan. Jag körde byxorna för sig och bakgrunden för sig. Bakgrunden är fortfarande lite spräcklig, men den går mer åt grått numera. Ganska okej blev den, byxorna är helt perfekta. Bakgrunden kan man se här nedan, byxorna åker nog inte på förrän det är dax att klippa gräset, det är ungefär det mest avancerade husägar-projekt jag drar igång.


Stockholm... ja ni vet, men bara två dagar denna veckan åtminstone... säg no mår.


Tjipp!Ett Härrans Liv presenterar: Grey