Ett Härrans Liv

Ett Härrans Liv

Om Bloggen

Eventuella upplevelser eller funderingar å kanske lite bilder presenteras. Luta Er inte ut.

Frajdej frajdej!!

DösnackPosted by Mathew Fri, August 21, 2009 16:51:40
Oh så ljuvligt.

Regnet piskar. Hunden vägrar gå på promenad. Bilen fylls med regnvatten från läckaget som jag inte finner. Vårat "sol-skydds-segel" över verandan fladdrar i vinden så det knakar oroande i fästpunkterna på huset. Ska det lossna och flyga iväg, äsch, det måste väga hur mycket som helst?


Men alltså vad gör väl det, det är juh fredag idag mina vänner!! Fredag är nog det jag gillar allra bäst. Ibland får man lördagsgodis också, på fredagar, sånt gillar man.


Scartkablar. Finns det nåt mer invecklat med bara två kontakter, som dessutom inte går att vända åt fel håll? Säkert två timmar höll jag på igår med att försöka ersätta våran gamla video med en annan gammal video. Tre olika lådor samt en teve och fyra eller fem scartkablar. Hur många olika varianter på kabeldragningar går det att få till på det? Det funkade naturligtvis inte att bara koppla in den likadant som den gamla videon, men det fatta ni kanske...


I helgen ska jag göra, vad jag vet, ingenting. Det är så skönt, för då kan det plötsligt hända att det blir tid över till att göra sånt där roligt som man har tänkt på att göra så länge men som aldrig liksom blir av. (Fast då brukar gräsmattan ha vuxit till sig igen)


Imorgon kommer det en och visar upp en dammsugare för 37000:-.

Han behöver träning, försäljarträning. Övningskörning, typ. Han känner oss, en del. Därför blir jag lite extra orolig, kanske var det därför han frågade Martina om han fick komma? VA!?! VI HAR INTE RÅD MED EN DAMMSUGARE FÖR 37000:- HERREGUUUD MARTINA!!!


Jag får nog hålla mig hemma för hushållskassans skull.

På tal om hemma så har jag kommit på att jag nog ska skriva mig i USA. Eller kunde man skaffa sig en postbox i USA så man kan handla på eBay America... hmmm... så var det nog. Måste undersökas, jaja, jag kanske blir kvar hemma då!! =)

En riktigt God Helg tillönskas Er!