Ett Härrans Liv

Ett Härrans Liv

Om Bloggen

Eventuella upplevelser eller funderingar å kanske lite bilder presenteras. Luta Er inte ut.

Gräset är klippt

DösnackPosted by Mathew Sun, September 13, 2009 16:45:44
Nu hoppas jag verkligen att det var sista gången för i år. Inte för att jag ser fram emot vintern och inte önskar mig en enda fin sommardag till, det är bara det att jag är allergisk mot gräs, i alla fall när det ska klippas. I mitt nästa liv ska jag definitivt ha en åkgräsklippare.


Jag har varit riktigt duktig och byggt ihop mitt blixt-projekt. Det har tagit mig runt åtta månader. Den blev utseendemässigt rätt okej. Eftersom man kan få en ruskigt kraftig stöt ifall man pillar på fel ställe i elektroniken, så hade jag beslutat mig inför själva ihopmonteringen för att inte koppla på nån ström, på lång tid innan. Så när allt var monterat, inpetat i ny förpackning, så funkar den inte längre... kanske skulle jag ha testkört den innan montage iaf...


Söndag, en ny vecka med tidiga trötta mornar och sena trötta kvällar tornar upp sig. Ska en sväng till Lidköping inom kort, och inom lite längre även en sväng till Sthlm.


Har faktiskt funderat ut en fotouppgift som jag hade tänkt att jag skulle fixa under veckan, för att sedan hitta på en ny uppgift till nästa vecka. Jag tror att jag får skjuta på det, om jag inte hinner ut nån av de närmsta timmarna.


Sa jag att jag klippt gräsmattan? Mmm, duktig duktig!!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fjöse Mon, September 14, 2009 23:08:07

Guud va du é duktig...tänk om man hade tid att klippa gräset!! ;-)