Ett Härrans Liv

Ett Härrans Liv

Om Bloggen

Eventuella upplevelser eller funderingar å kanske lite bilder presenteras. Luta Er inte ut.

Läcker bil!

DösnackPosted by Mathew Wed, August 26, 2009 10:07:08
Det regnar. Skönt med lite omväxling. För att försöka låta positiv liksom. Men det lät nog mest bara ironiskt, och det kanske beror på att det ärligt talat inte kan ha varit nåt annat än just ironiskt.


Den som inte känner min bil har inte missat mycket. En röd och rostig gammal golf, det som finns kvar av den. Men jag gillar den, tycker den är riktigt läcker, det är bara det att den gör just det, läcker. Såna här dagar måste man kavla upp byxbenen innan man sätter sig framför pedalerna annars suger jeansen upp allt vatten som samlats och bildat en liten pitoresk sjö på gummimattan på golvet. Vissa dagar glömmer man bort såna saker, som att kavla upp byxbenen alltså. Tunga dagar.


Vi har barnfritt. Vad konstigt det är. Diskmaskinen är inte urplockad och hunden är orastad när man kommer hem, men man känner ändå inte igen sig, det är nåt som saknas liksom. Undrar om det regnar även på Cypern. På våran semester regnade det i Hjo, Vara och Skara. Så visst är det väl lite orättvist om det inte regnar på Cypern? Fast jag är lite orättvis jag också, för det där med hunden och diskmaskinen, det brukar min dotter sköta galant. Nu är det jag.


Vi har fått en sprillans ny lönetant. Så jag fick ingen lön. Hon har suttit och väntat på min timrapport och säkert baktalat och svartmålat mig för att jag inte faxat in nåt som alla de andra. Men jag är inte som alla de andra. Jag har månadslön och inte timlön. Eller skulle ha haft, igår, hoppas jag får lön idag istället.

Eftersom det har blivit lite ont om bilder här på sistone, så kanske ni anar att det har blivit lite ont om fotografering på sistone. Ni har så rätt. Men jag letade upp en liten bild som bara är några veckor gammal, och som jag av nån anledning gillar, den är helt meningslös egentligen, men jag gillar den nedsmutsade ytan på denna gamla ritning (inget texture layer i photoshop här inte, detta är äkta vara).

Ett Härrans Liv presenterar: Ett gammalt LinköpingshusFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mathew Wed, August 26, 2009 20:08:03

Man skulle kunna tro det, men smutsen är närmare hundra år äldre än golfen (jösses, hur gammal är då bilen egentligen...?) och består nog mest av kaffe-surrogat, koldamm och andra liknande stenålderssubstanser. =)

Posted by Fjöslyftarn Wed, August 26, 2009 19:38:21

Har du skjutsat ritningen i din lilla Golf? ;-)